BAŞKAN SARI’DAN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

BAŞKAN SARI’DAN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

BAŞKAN SARI’DAN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Çocukların, velilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayan Sarı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin muasır medeniyetler hedefine ulaşmasının en önemli unsuru hiç şüphesiz sağlam bir eğitim sisteminden geçmektedir. Bu doğrultuda atılan her adım geleceğimizi güçlendirecektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ailelerine ve ülkelerine hayırlı birer evlat olma yolu, ancak iyi bir eğitimden ve öğrenimden geçer . Hiç şüphesiz eğitim, geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin alt yapısıdır. Çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına ve inançlarına bağlı olarak yetiştirilmesinde kıymetli ailelerimiz kadar eğitim sistemimizin ve öğretmenlerimizin de önemi büyüktür Aileden başlayan öğrenme sürecinin arından ilköğretim döneminde, öğretmenlerimizin yoğun emeklerle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımızın, ülkemizi kalkınmış ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardını yükselterek çağdaş medeniyetler seviyesine getireceklerine inanıyoruz.
İyi bir insan, iyi bir vatandaş, çevresine ve insanlığa faydalı bireyler olarak hizmet etmenin ancak eğitimle mümkün olduğunu ifade eden Başkan Sarı, “Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaşıyoruz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, ilköğretim haftasının ve 2018-2019 eğitim öğretim yılının vatanımıza milletimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.