BAŞKAN TEKSÖZ ESNAFIN EMRİNDE

BAŞKAN TEKSÖZ ESNAFIN EMRİNDE

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, esnafın her türlü sorununda yanında olmaya ve çözümcü yaklaşımıyla tüm esnafların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Başkan Teksöz, Hatay’da yerel esnafı korumak için verdiği mücadele ile takdir toplamaya devam ediyor. Hatay’da görev yapan oda başkanlarını makamında ağırladı. Her fırsatta esnaf temsilcileriyle görüşen ve sorunlarına çözüm üreten Teksöz, kalabalık bir esnaf grubu ile istişarelerde bulundu.

ESNAFIN DERDİNİ KENDİ DERDİ GİBİ GÖRÜYOR

Her fırsatında ilçelere giderek esnaflarla buluşan Başkan Teksöz, esnafların her türlü sorununda yanlarında oluyor. Esnaflara kredi, hibe, borç yapılandırması ve çalışanlarla ilgili avantajları gibi pek çok konuda bilgilendirmede bulunan Teksöz, mahallenin bekçisi olarak nitelendirdiği esnafları zincir market ve AVM’lere ezdirmemek için var gücüyle çalışıyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’ndaki toplantılarda küçük esnafa sahip çıkılması için her toplantıda söz alarak esnafın sorunlarını TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve toplantıya katılanlara ileten Başkan Teksöz, en küçük esnafın dahi sorununu dile getirerek hiçbir sorunu çözümsüz bırakmamaya gayret gösteriyor.

ODA BAŞKANLARINDAN TAM DESTEK

Antakya Fırıncılar Odası Başkanı Nasır Bucak, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, Erzin Esnaf Odası Başkanı Servet Canatar, Yayladağı Esnaf Odası Başkanı Halil Emre Ergüder, Payas Esnaf Odası Başkanı Hasan Özkul, Hassa Esnaf Odası Başkanı Adnan Uzun, Akbez Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çirkin, Belen Esnaf Odası Başkanı Halit Kanat, Altınözü Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hammutoğlu, Defne Esnaf Odası Başkanı Murat Karataş, Denizciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez, Reyhanlı Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ateş, Fotoğrafçılar Odası Başkanı L. Naili Yücel, Şekerciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Ganim Kıt, Kırıkhan Esnaf Odası Başkanı İbrahim Cihangir Başkan Teksöz’ü ziyaret etti. Esnaflarla gündeme yönelik sohbet eden Teksöz, çalışmalarını ziyaretçilerine anlattı.

ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, tüm oda başkanlarına teşekkür ederek birlik içinde yola devam edeceklerini kaydetti. Teksöz; “Esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Her zamanki gibi birlikte çalışma kararlarından dolayı sonsuz teşekkürler” dedi. Esnaf temsilcileri, Başkan Teksöz’e misafirperverliğinden ve çözümcü yaklaşımından dolayı teşekkürlerini sunarak sonuna kadar Teksöz’ün yanında yer alacaklarını belirttiler. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.