BU SATIŞTAN VAZGEÇİLMELİDİR

BU SATIŞTAN VAZGEÇİLMELİDİR

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, yeni otogarın karşısında bulunan fuar yerinin satışına karşı çıktı. Hatay Büyükşehir belediyesi tarafından daha önce de satışa çıkarılan alanın satışının iptalinin Hatay halkının menfaatine olduğunu belirten Teksöz, ilin yöneticilerini aklıselim davranmaya davet etti.

Başkan Teksöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mülkiyeti Hatay Büyükşehir Belediyesine ait, İlimiz Antakya İlçesi Saraycık Mahallesi 3447 numaralı Antakya Otogar karşısında bulunan fuar alanı olarak da kullanılan 23300 m2’lik alanın, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından satışının yapılacağı öğrenilmiştir. Hatay Büyükşehir Belediye Meclisinin daha önceki oturumlarda satışını red ettiği söz konusu yer, kupon bir arsa olup satılması halinde elde edilecek satış geliri, belediyenin kısa dönem ihtiyaçlarında kullanılacağı, ancak bu kıymette bir arazinin tekrar bulunamayacağı değerlendirildiğinden, arsanın satılmayarak belediyemizin mülkiyetinde kalması halinde şehrimizin önemli projelerine hizmet etme kabiliyetine sahip olduğu görülmektedir.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının bu satış işleminden vazgeçmesinin doğru olacağı, tüm kamu ve sivil toplum karar vericilerinin bu hususa destek olmaları, ilimizin genel menfaatleri açısından büyük önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.