ENGEL OLMA DESTEK OL KİTABI TASARLANDI

ENGEL OLMA DESTEK OL KİTABI TASARLANDI

Psikolog Çiğdem Çetinkıran & Simay Gür, “Engel Olma Destek Ol Kitabı”nı tasarladı.

Psikolog Çiğdem Çetinkıran & Simay Gür, ‘3Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel olarak hazırladıkları tasarım ile ilgili şu açıklamada bulundular:

“Türkiye’de bir ilk olan elinizdeki boyama kitabı, dünyada engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlayarak bireyleri topluma kazandırmak, hayat standartlarını yükseltmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak düşüncesi ile tasarlanmıştır.

Geçmişten aldığımız değerlerin yeni kuşaklarımıza aktarılması ve engelli bireylere yönelik farkındalık sağlanarak onları tanımaya bir adım atılması açısından elinizdeki kitap önem arz etmektedir. Bu amaçlar doğrultusunda 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe hitaben Engel Olma Destek Ol boyama kitabını sizlere sunmuş bulunmaktayız.

Umarız, Engel Olma Destek Ol boyama kitabı çocuklarınızın bellek gelişimine yardımcı olurken engelli bireylere yönelik farkındalık sağlayarak amacına ulaşmış olur.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.