FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELSE BİLE GİTMEM!

FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELSE BİLE GİTMEM!

Adı Fenerbahçe’yle geçen Volkan Demirel için flaş bir iddia ortaya atıldı. Genç hocanın, ‘Hatayspor’u ayağa kaldırmadan Fenerbahçe’den doğrudan teklif gelse de gitmem’ diyerek yönetime güvence verdiği iddia edildi…
“1 YIL DAHA BURADAYIM”
Akşam’da yer alan habere göre; Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı, “Hocamız Başkana, 1 yıl daha buradayım. Hatayspor’u ayağa kaldırmadan Fenerbahçe’den doğrudan teklif gelse de gitmem diye bize güvence verdi” dedi.
1 YIL DAHA HATAYSPOR’DAYIM
Volkan Demirel, Hatayspor’u hiçbir şartta 1 yıl daha bırakmayacağının garantisini verdi. Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı bu konuda Volkan Demirel’in kendilerine güvence verdiğini söyledi. Genel Sekreter Vardı, “Hocamız, 1 yıl daha buradayım. Hatayspor’u ayağa kaldırmadan Fenerbahçe’den doğrudan teklif gelse de gitmem diye bize güvence verdi” dedi. 29 Haziran’da Riva’da yeni sezon için top başı yapacak olan Hatayspor’un şu anda kadrosunda 16 sözleşmeli oyuncusu bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.