GÜLER : YOL ARKADAŞLARIMIZI ASLA YOLDA BIRAKMAYACAĞIZ

GÜLER : YOL ARKADAŞLARIMIZI ASLA YOLDA BIRAKMAYACAĞIZ

GÜLER : YOL ARKADAŞLARIMIZI ASLA YOLDA BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,seçim çalışmaları kapsamında Kırıkhan’ı ziyaret etti.Büyük bir çoşku ile karşılanan Güler’e ayrı bir sevgi seli vardı.

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek çözümleri için gerekli çalışmalar yaptığını ifade eden Güler,hizmette asla ayrımcılık yapmayacağını,yüreğini herkese açık tutacağını ve yaratılmışı severim,yaradandan ötürü diyerek şu açıklamalara yer verdi ‘’31 Mart seçimlerine doğru ilerliyoruz seçimlerin Ülkemize ve Hatay’a hayırlara vesile olmasını diliyorum. Siyasi hayatım boyunca idrakım,zekam,tecrübelerimin ışığında doğruya doğru yanlışa yanlış dedim,bundan sonra da böyle olacaktır.Vatandaşlarımıza hizmetin bin türlü yolu vardır,vatandaşlarımıza ve devletimin menfaatini alan mücadelem sonuna kadar devam edecektir.Adaylığım sürecinde Hatay’lı fedakar hemşehrilerimin,gönüldaşlarımızın ilgi teveccüh ve kadirşinastlıklarına teşekkür etmeyi bir borç telakki ediyorum.

Bu süreçte bize teveccüh göstererek,değer afteden vatandaşlarımıza teşekkür ederim.Hep beraber el ele,gönül gönüle bir olup 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağız.Hatay’ı bir çok ilden geride kalmış bir il yollarımız köstebek yuvasına dönmüş.Hizmetten çok geri kalmış bir ilimiz olan Hatay’a hizmet etmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. AK Parti’nin sancağını Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne dikeceğiz.Hatay’ın tüm sorunlarını çok iyi biliyorum.Vatandaşlarımızın ne istediğini de çok iyi biliyorum.Bir dava kardeşiniz olarak biz üç şeyi asla unutmayacağız yolumuzu,yolculuğumuzu ve dava arkadaşlarımızı,yol arkadaşlarımızı asla yolda bırakmayacağız’’ dedi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.