HATAY BAROSU GÜCÜNE GÜÇ KATTI

HATAY BAROSU GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Türkiye’nin en dinamik barolarından olan Hatay Barosu gücüne güç katmaya devam ediyor.

Av. Cihat Açıkalın’ın başkanlığında genç avukatlara staj ve meslek hayatlarına atılma süreçlerinde büyük destek verilmeye devam ediliyor. Başkan Açıkalın, son olarak 2 genç ve başarılı avukat adayına ruhsatlarını takdim ederek meslek hayatlarına resmen başlattı.

AÇIKALIN: ARAMIZA HOŞGELDİNİZ

REKLAM ALANI

Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Melisa Kanmaz ve Bahar Aşar Hatay adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Bahar Aşar’ a cübbesini Av. Hatay Tut, Melisa Kanmaz’ a cübbesini Av. Bestami Uğur Alkan giydirdi. Törene başkan yardımcısı Av. Şükran Düzen, genel sekreteri Av. Oya Mıstıkoğlu, sayman Av. Erhan Nizamoğlu, yönetim kurulu üyeleri Av. Özgür Önder Diyapoğulları, Av. Murat Cengiz Güzeltepe, Av. Hamdi Evren, Av. Osman Taşçı, meslektaşlar ve yemin eden meslektaşların aileleri katıldı. Başkan Av Cihat Açıkalın yemin eden avukatları kutladı ve başarılar diledi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.