DEPREM YIKTI MEHMET KARATAŞ ONARIYOR

DEPREM YIKTI MEHMET KARATAŞ ONARIYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, depremde hasar alan ilçedeki alanların ihyası için kolları sıvadı. 6 Şubat deprem felaketinin izlerinin ilçeden silinmesi için çalışmaları teker teker hayata geçiren Başkan Karataş, kendisine en çok istek gelen bölgelerin başında olan çarşı bölgesinde bozulan yolların ihyası için ekipleri bölgeye yönlendirdi. Vatandaşların ve esnafların rahatı için çalışma başlatan Başkan Karataş, yolların tadilatına başlandığını ve kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

KARATAŞ: BOZULAN YOLLARIMIZI ONARIYORUZ

Gerçekleşen çalışmalarla ilgili Başkan Karataş yaptığı açıklamada, “Yaşamış olduğumuz büyük deprem felaketi sonrası esnaflarımız için yapmış olduğumuz çarşımızın yolları farklı sebeplerden dolayı bozulmuştu. Konteyner kentlerdeki çalışmalarımız nedeniyle parke çalışmaları yapan ekibimiz hazırlıklarını orada sürdürüyorlardı. Şehir içinde bulunan deprem dolayısıyla bozulan yollarımızın yapımına başlamış bulunmaktayız” dedi.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını ve yolların halkın kullanımına açılmasını bekleyen vatandaşlar, emeklerinden dolayı Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a teşekkürlerini sundular.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.