HATAY MEZELERİNİ BURSA’DA TANITACAKLAR

HATAY MEZELERİNİ BURSA’DA TANITACAKLAR

Nedim ustanın çocukları, Niğde Gastronomi Festivalinden sonra Bursa 2.Gastronomi Festivalinde de ilimizi temsil edecekler.
Deprem sonrası, yurt içindeki çeşitli etkinliklere katılan Semir, Adnan ve Ayhan Yoğurtçu kardeşler, önümüzdeki günlerde Bursa 2.Gastronomi Festivaline katılarak, ilimizin mezelerini ve baş mezemiz ‘Humus’un tanıtımını yapacaklar.
Adnan Yoğurtçu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Sevgili dostlar İstanbul ve Niğde Gastronomi Festivalinden sonra Bursa’daki “2. Bursa festivali” ile Hatay’ın Meşhur Humusçu Nedim Ustanın Yoğurtçu kardeşleri olarak Semir Yoğurtçu, Ayhan Yoğurtçu ve Adnan Yoğurtçu olarak Hatay Antakya’mızı temsilen HAGSAG Derneğimizin Başkanı Gökçe şefimiz önderliğinde vazgecilmezi Humus yemeğini Bursa halkına ve Bursa’da ki candaşlarıma müşterilerimize eş ve dostlarıma yedirtmenin huzurunu yaşayacağız” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.