İKİ CAMİ VE KUR-AN KURSU PROTOKOLÜ İMZALANDI

İKİ CAMİ VE KUR-AN KURSU PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya ilçemizde hayırsever iş insanları Gök Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gök ve Akyürek Pazarlama Gıda Ltd. Şti. sahibi Malik Akyürek tarafından yaptırılacak olan iki Cami ve iki Kur’an Kursu yapım protokolünü imzaladı. Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda hayırsever iş insanları Gök Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gök ve Akyürek Pazarlama Gıda Ltd. Şti. sahibi Malik Akyürek tarafından Antakya ilçemiz Saraycık Mahallesinde yapılması planlanan iki Cami ve iki Kur’an Kursu’nun yapım protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleşen imza töreninde Vali Doğan, “Mübarek 3 ayların başlangıcına denk gelen bugünde yapmış olduğunuz bu anlamlı hayır işleri için sizlere teşekkür ediyorum, Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi.Protokol imza törenine Vali Doğan’ın yanı sıra, hayırsever iş insanları Mehmet Gök, Malik Akyürek ve Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili katıldı.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.