İL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında; AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Vecihe Anjelin Bülbül ve AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya’nın katılımıyla 137. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı yapıldı.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlarının yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı. Pandemi sürecini Türkiye’nin başarıyla yürüttüğünü belirten Erdoğan, “Veriler düşmeye devam ettikçe normalleşme adımlarını atmaya devam edeceğiz. Dünyada birçok ülkede görülen üzücü görüntüler Türkiye’de yaşanmadı. Süreç başarılı olarak yönetildi.
En küçük bir ihmal salgının yeniden hortlamasına yol açabilir. Bu durum daha büyük sorunları beraberinde getirebilir. Sizlerden illerinizde maske, mesafe, temizlik konusundaki tavizsiz şekilde sürdürülmesini takip etmenizi istiyorum.Salgın sürecinin de bir imtihan olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Var gücümüzle gayret gösteriyoruz.
5,5 milyon dar gelirli vatandaşlarımıza verdiğimiz 1000’er TL’lik karşılıksız nakit desteği ile insanlarımıza sahipsiz olmadığını gösterdik” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.