KARA MEHMET HASSA’NIN HİZMETİNDE

KARA MEHMET HASSA’NIN HİZMETİNDE

Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, Hassa’nın ve Hassalıların hizmetinde olmaya devam edeceğini söyledi.

İlçeye bağlı mahallelerde ziyaretlerini aralıksız sürdüren Öntürk, Yuvalı Mahallesi’nde ve ilçe merkezinde bulunan kapalı Pazar alanında vatandaşlarla buluştu. Karataş’ı destek tezahüratları ve al bayraklarla karşılayan vatandaşlar, Hassa’da 31 Mart zaferinin yakın olduğunu ifade ettiler.

“BU MİLLET ÖNÜNDE GİDENİN HER DAİM YANINDA OLUR”

 Hassalılara desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karataş, her daim Hassalı vatandaşlarla yürek yüreğe olduklarını ifade etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Karataş; “Ülkemizde olduğu gibi Hassa’mızda da önemli bir seçime gidiyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanan Hassa olacak. Bunun için de sokakta sıkmadık el ulaşmadık insan bırakmayacağız. 31 Mart seçimlerinin Hassa’mız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ben bu necip milletin ferasetine inanıyorum. İnşallah Hassa’mız 31 Mart’ta Kara Mehmet’in yanında olacaktır. Bu millet önünde gidenin, ona hizmet edenin her daim yanında olur” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.