KÜÇÜKLER: ANTAKYA’YI HEP BERABER YÖNETELİM

KÜÇÜKLER: ANTAKYA’YI HEP BERABER YÖNETELİM

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, ailesini enkazdan kurtardığı Rönesans Rezidans’ın bulunduğu alandan Antakyalılara seslendi.

Küçükler: “Tüm Antakyalı Hemşerilerime Çağrımdır! Gelin, Dayatılanlarla Değil, Sözü Size Bırakanlarla, Bizlerle Yürüyün!” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, 6 Şubat depremlerinde büyük acıya yaşatan Rönesans Rezidans enkazından vatandaşlara seslendi. Kendisinin de depremlerde Rönesans Rezidansta olduğunu 6 saat sonra eşini ve çocuklarını yara bir şekilde çıkardığını daha sonra arama kurtarma ekiplerine katıldığını söyleyen Küçükler bu sırada birçok hataya şahit olduğunu söyledi.

YETER SÖZ ANTAKYA’NIN

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Antakya’yı içinde bulunduğu durumun yıllardır birbirini izleyen hatalar silsilesi acı sonuçlarına çarpıcı bir şekilde şahit oldum. İşte bu hataların, göz yummaların sonucunda Antakya’mızı bizim elimizden nasıl alındığı acı bir şekilde görmüş oldum. Gelin, sizlerin tercihlerini kısıtlayan, sizlere seçim dayatması yapan, tıpış tıpış bize oy verecekseniz anlayışından hep birlikte kurtulup Antakya’yı hep beraber yönetelim. Yeter Söz Antakya’nın“ dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.