MEMUR-SEN HEYETİ’NDEN OKUL ZİYARETİ

MEMUR-SEN HEYETİ’NDEN OKUL ZİYARETİ

Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, birtakım temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa ve il yöneticileriyle birlikte Hatay’ın en başarılı okullarından olan Nihal Turgut Anlar Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette eğitimin güncel sorunları üzerinde istişarelerde bulunuldu.

BAYRAKDAR: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, “Genel Başkan yardımcımız Sn. Şükrü Kolukısa’nın Hatay ziyareti sırasında Nihal Turgut Anlar Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettik. Şube başkan vekilimiz Cemal Gülistan’ın okul müdürü, şube kadınlar komisyonu başkanımız Gülsen Gülbin Alakay’ın müdür yardımcısı olarak görev yaptığı okulda Eğitim sistemimiz ile ilgi seviyesi yüksek bir toplantı oldu. Misafirperverlikleri dolayısı ile okul müdürü Cemal Gülistan başta olmak üzere diğer idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.