PAYAS ŞELALESİ BERBAT HALDE

PAYAS ŞELALESİ BERBAT HALDE

Hatay’ın Payas ilçesinde yer alan şelale bölgesi pislikten geçilmiyor.Her gün yüzlerce vatandaşın ziyaret ettiği, yaz aylarında ise ziyaretçi rekoru kırılan bölgedeki pislikler vatandaşları bezdirdi. Ziyaretçilerin attığı çöpler etrafa dağılırken, yetkili belediye de çevrede hiçbir önlem alınmadığı için büyük bir felaket yaşanıyor. Özellikle Şelale Bölgesi, İğdişin deresi ve Yassı pınar olarak bilinen bölgede çevre felaketi yaşanıyor.

BİRİNCİ SUÇLU VATANDAŞ, İKİNCİ SUÇLU PAYAS BELEDİYESİ

Bölgeyi güzelliği nedeniyle ziyaret etmeye gelen, ancak gördükleri karşısında şaşkınlığa düşen vatandaşlar, sorumsuz vatandaşlara ve Payas Belediyesi’ne tepki gösterdiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda; “Memleketimizin güzelliklerini görmek için vatandaşlarımız buraları ziyaret ediyor. Doğanın güzelliğinin tadını çıkartıyor. Maalesef bazı kendini bilmezler, burayı adeta çöp dağına çeviriyor. Dolusunu çıkarmakta üşenmeyenler, boşlarını tekrar götürmüyorlar. Cam gibi berrak su göllerimizde, çöp atıklarıyla yüzüyor. Akarsu kenarları ve piknik alanları çöplerle dolup taşıyor.

Lütfen buraları temiz tutalım, çöp atanları uyaralım. Ayrıca buralarda temizlik önlemi almayan Payas Belediyesi de buraların kirlenmesine göz yumuyor” ifadelerini kullandılar.Doğasever vatandaşlar Payas Belediyesi’ne ve sorumsuz birkaç vatandaşa tepki gösterdiler. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.