REYHANLI’DA SAADET İZDİHAMI

REYHANLI’DA SAADET İZDİHAMI

Saadet Partisi’nin Reyhanlı İlçe Kongresi yoğun kalabalığın katılımıyla görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Olağan genel kurulda başkanlığa mevcut İlçe Başkanı İbrahim Göçmez tekrar seçildi. Reyhanlı’da bir düğün salonunda gerçekleşen kongreye Saadet Partisi GİK Üyesi Prof. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, MHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ali Küreşoğlu, CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer, İYİ Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Serkan Sulu Cemmesi, Büyük Birlik Partisi Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul,  Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Ali Ersöz, Reyhanlı Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Ateş, Reyhanlı Şoförler Odası Başkanı Ali Bayır, Kamyonlar Kooperatif Başkanı Hasan Kılıç, Reyhanlı Pazarcılar Derneği Başkanı Şemsettin Demir, Reyhanlı Ticaret Odası Meclis Üyesi İbrahim Halil Yörük, Reyhanlı eski Ticaret Odası Başkanı Nihat Kılıç, ve siyasi parti ve STK temsilcileri, Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

BAŞKANLIĞA İBRAHİM GÖÇMEZ TEKRAR SEÇİLDİ

Kongrede Saadet Partisi GİK Üyesi Prof. Dr. Necmettin Çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ve İl Başkanı Mustafa Eğe de selamlama konuşmaları gerçekleştirdi. Sadet Partisi Reyhanlı İlçe Teşkilatı’ndan kongreyle ilgili yapılan açıklamada; “Saadet Parti’mizin 6. olağan Reyhanlı Kongresi’ni büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirdik. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut İlçe Başkanımız İbrahim Göçmez güven tazeleyerek yeniden seçildi” denildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.