TAM KAPANMA TEDBİRLERİ TOPLANTISI!

TAM KAPANMA TEDBİRLERİ TOPLANTISI!

İçişleri Bakanlığı’nca gönderilen 29 Nisan 2021 – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak “Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi” gereğince Kaymakam İskender Yönden’in riyasetinde planlama ve koordinasyon toplantısı icra edildi.

27 Nisan 2021 Salı günü Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda; İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığından Yüzbaşı İsmail Uçun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım hazır bulundu.

Söz konusu toplantıda;Tam Kapanma Tedbirleri kapsamında İlçemizde uygulanacak iş/işlemler ele alınmak suretiyle asayiş ve güvenlik, eğitim, sağlık, sosyal hizmet v. b. konular ile kontrol ve denetim planlamalarına yönelik istişare yapıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.