TOYSAL: 31 MART SAMANDAĞ’IN ZAFER GECESİ OLACAK

TOYSAL: 31 MART SAMANDAĞ’IN ZAFER GECESİ OLACAK

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden zaferle ayrılacaklarını belirtti.

31 Mart’a dek durmaksızın çalışacaklarını kaydeden Toysal; “İnşallah 31 Mart’a kadar güzel bir süreç geçireceğiz. 31 Mart gecesi de büyük bir zafer yaşayacağız” dedi. Toysal, ilçeye bağlı Mızraklı mahallesinde vatandaşlara hane ziyaretleri gerçekleştirdi.

SAMANDAĞ’DAKİ COŞKU SANDIĞA YANSIYACAKTIR

Başkan Toysal, ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Allah nasip ederse biz de 31 Mart tarihi itibariyle Samandağ’da yaşayan kıymetli hemşehrilerimizin ruhsatlarına talibiz. Onların bizi yetkilendirmesi halinde başkanımız hizmet bayrağını çok daha öteye taşıyabilmek, şehrimizin, ilçemizin yaşam kalitesini yükseltebilmek amacıyla temiz, müreffeh bir Şehzadelerde yaşayabilmek amacıyla elimizden gelen gayretin çok daha fazlasını gösterecektir. İlçemizde AK Partiye gönül vermiş gönül dostlarıma sesleniyorum, Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş değerli ülküdaşlarıma sesleniyorum. Cumhur İttifakına gönül vermiş Cumhur İttifakı’nın başarısına inanan Cumhur dostlarına sesleniyorum. Allah izin verirse 31 Mart günü başkan adayımızı Belediye Başkanı seçmek istiyoruz. Sizlerden de bu anlamda destek istiyoruz. Bu desteğe hazır mısınız, Belediye Başkanımıza 5 yıl yetki verelim. İnşallah bu coşkunuz, bu desteğiniz 31 Mart’ta sandıklara da yansır.

SAMANDAĞ’IN BİRLİĞİNİ KİMSEYE BOZDURMAYACAĞIZ

Seçimler gelip geçici. 1 Nisan sabahı yüz yüze bakabilmeli, dostluklarımızı devam ettirebilmeliyiz. Biz Samandağ’ın birliğini kimseye bozdurmayacağız. Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz, bu topraklar için emek ve çaba sarf ediyoruz. Daha yaşanabilir bir hale getirmek için projeler, fikirler seçim meydanlarında konuşulmalıdır. Sürecin bu şekilde işlemesini umuyorum. Herkes için 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.