“ÜYESİYLE DÜŞÜNEN, ÜYESİNİ DÜŞÜNEN SENDİKA”

“ÜYESİYLE DÜŞÜNEN, ÜYESİNİ DÜŞÜNEN SENDİKA”

BAYRAKDAR SENDİKANIN YENİ HİZMETİNİ DUYURDU

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar eğitim kurumlarına yönetici olmak isteyen üyelere sendika tarafından hazırlanan sınav modülünü tanıttı.

Farklı bir sendikacılık yapmaya çalıştıklarını kaydeden Bayrakdar; “MEB-EKYS 2024 | 18 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına girecek üyelerimizi; sınav sistemine tamamen uygun ve zengin içeriklerle yenilenen konu anlatımı kitabımızla destekliyor, onları yine yalnız bırakmıyoruz! Ayrıca; üyemize hizmette sınır tanımıyor, kitap içeriğiyle birebir uyumlu hazırladığımız; Konu Anlatım Videoları, Konu PDF’leri, Online Tarama Testleri (2.000 adet) Online Deneme Sınavları ile “EBS Dijital Kimlik” ve “EBS Akademi” üzerinden ulaşmayı kolaylaştırarak bir kez daha üyelerimize akademik hizmet sendikacılığının farkını yaşatıyoruz. Sınava girecek üyelerimize ulaştıracağımız kitap bir hafta sonra kargoya verilecek ve Şube / İlçe temsilciliklerimizle iletişime geçilerek temin edinilebilecektir” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.