VALİ MASATLI’DAN KÜLTÜREL İYİLEŞME ADIMI

VALİ MASATLI’DAN KÜLTÜREL İYİLEŞME ADIMI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat ve sonrasında ağır hasar alan Hatay Kent Müze Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu. Daha önce şehir müzesi olarak kullanılan ve şimdi kütüphane olarak yeniden düzenlenmesi kararlaştırılan alan, Vali Masatlı’nın detaylı incelemesiyle gündeme geldi.
Vali Masatlı, yapılan incelemeler sırasında yetkililerden alan üzerinde devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Depremin etkilediği alandaki yeniden yapılanma sürecine ilişkin bilgileri titizlikle inceleyen Vali, Hatay’ın kültürel mirasına sahip çıkma ve onarım çalışmalarını yakından takip etme konusundaki kararlılığını gösterdi.

Hatay Kent Müze Kütüphanesi’nin geçmişteki işlevinden bugünkü yeniden düzenlenme sürecine kadar yaşananları değerlendiren Vali Masatlı, şehrin kültürel varlıklarının korunması ve topluma sunulması konusundaki çabalara destek verme çağrısında bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.