VEKİL TOKDEMİR KIRIKHAN’I ZİYARET ETTİ

VEKİL TOKDEMİR KIRIKHAN’I ZİYARET ETTİ

Hatay CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, gittiği Kırıkhan’da çarşı esnaf gezisi yaptı, beraberinde Kırıkhan İlçe Başkanı Mustafa Sıraç ile İlçe Kadın Kolu Başkanı Belgin Belkız da vardı. Milletvekili Tokdemir, girdiği her işyerinde ve mağazada, ekonomiye ilişkin şikayetlerle karşılaştı.

Tokdemir, Kırıkhan ilçe gezisini şöyle değerlendirdi: “CHP Hatay Milletvekilimiz Sayın İsmet Tokdemir Vekilimizle yaptığımız saha çalışmasının özeti; ‘Mutlu bir insana rastlamadık! Herkes endişeli, herkes dertli! Üreticiler, artan maliyetlerden, vatandaşlar ise her gün gelen zamlardan şikayetçi. Ve soruyorlar, ‘nereye varacak bu işin sonu?’ Kaygılanma güzel ülkem! Ne badireler atlattı bu ülke, bunu da aşacağız. Yeter ki işi ehline verelim. Millet İttifakı olarak, liyakatlı kadrolarımız ve çözüm önerilerimizle iktidara hazırız. Peki ya sen, ezilen yurdum insanı? Hazır mısın, kendi iktidarını kurmaya? Hazır mısın, egemenliği kayıtsız şartsız senin elinden alan sistemi, Ama’sız ve Fakat’sız göndermeye?” Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.