YAYMAN: “KADER BİRLİKTELİĞİ YAPARAK ÇALIŞACAĞIZ”

YAYMAN: “KADER BİRLİKTELİĞİ YAPARAK ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’deki çalışma ofisinde Hatay protokolünden birçok ismi ağırladı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyaretlerde Yayman: “Antakya’mızın sorunlarını ve çözümleri konuştuk. Şehrimizi ayağa kaldırmak için kader birlikteliği yaparak çalışacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ AKINI

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’deki çalışma ofisinde AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı ve HBB Meclis üyesi Rezzuk Ayoğlu’nu ağırladı.

SORUNLARINI VE ÇÖZÜMLERİ KONUŞTUK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “TBMM Ofisimizde AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı ve HBB Meclis üyesi Rezzuk Ayoğlu, Selçuk Urma, Mithat Kıyak, Ethem Çakır ve Uğur beyi misafir ettik. Antakya’mızın sorunlarını ve çözümleri konuştuk. Şehrimizi ayağa kaldırmak için kader birlikteliği yaparak çalışacağız.

GÜZEL BİR SOHBETTE BULUNDUK

TBMM Ofisimizde Payas Belediye Başkanımız değerli Bekir Altan, Payas OSB Başkanı Sayın Osman Tufan, OSB Bşk. Vekili Sayın Mahmut Kirmit ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Memet Bedir beyi misafir ettik. Hatay’ımız hakkında verimli ve sonuç odaklı güzel bir sohbette bulunduk.

SEN BEN YOK, HATAY VAR

Hatay Vekilimiz Değerli Kemal Karahan beyi ziyaret ederek şehrimizin sorunları ve memleket meseleleri hakkında verimli bir ufuk turu yaptık. Vekilimize nazik ev sahipliği için teşekkür ederim. “Sen Ben Yok, Hatay Var” diyerek şehrimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.