HATAY YÖRÜK TÜRKMEN BEYLERİ ŞABAN DOĞRU’NUN YANINDA

HATAY YÖRÜK TÜRKMEN BEYLERİ ŞABAN DOĞRU’NUN YANINDA

Hatay Yörük ve Türkmen Dernekleri tüm üyeleriyle 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru’yu destekleyeceklerini ilan etti.

Başkan Adayı Doğru, İl Başkanı Galip Altınöz, Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı, İl Sekreteri Yakup Doğru’nun da hazır bulunduğu ziyarette Hatay Yörük ve Türkmen Dernek Başkanları Selami Türkmen, Yusuf Tekeli, İshak Tekeli, Memduh Akkoyunlu, Kemal Kurşun, Ahmet Akkoyunlu, Yaşar Türkmen, Alpaslan Eski Recep Göğebakan, Duran Bilgin, Garip Şandır, Ahmet Sivri, Haydar Eski ve Abdulgafur Tanar ile bir araya geldi.

HATAY YÖRÜKLERİ EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR

Doğru, bir araya geldiği Türkmen beylerinden aldığı destek ile seçim zaferine bir adım daha yaklaştığını belirtti. Tüm Yörük Türkmen beylerine ve dernek üyelerine teşekkür eden Doğru, Antakya’ya Yeniden Refah belediyeciliğini kazandıracaklarını ve herkesin kalkınacağını söyledi. Yörük Türkmen beyleri de tüm üye ve aileleriyle birlikte yanında yer aldıkları Şaban Doğru’nun ahlaklı belediyecilik söylemi ile seçimi kazanmaya en yakın aday olduğunu belirttiler. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.