YEŞİLDAL VE AÇIKALIN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

YEŞİLDAL VE AÇIKALIN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, başarılı çalışmalarından kalan zamanlarda genç girişimcilere destek ziyaretlerini sürdürüyor. Her daim gençlerin yanında yer alan ve gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu belirten Yeşildal, son olarak ilçede ofisini açan genç avukat Ahmet Kanlı’yı ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın da hazır bulundu.

YEŞİLDAL KANLI’YI TEBRİK ETTİ

Geçmiş dönem İl Başkan yardımcısı Rüştü Kanlı’nın oğlu olan genç avukat ile mesleği ve Türkiye gündemini de değerlendiren Yeşildal, hem genç avukat olması, hem de kendi ofisini açması dolayısıyla kutladığı Kanlı’ya meslek hayatında başarılar diledi. İl teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret ile ilgili konuşan Yeşildal; “İl Başkanımız Adem Yeşildal, YKM Başkanımız Ahmet Kanlı ve teşkilatımız, Baro Başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın ile birlikte geçmiş dönem İl Başkan yardımcımız Rüştü Kanlı’nın oğlu Av.Ahmet Kanlı’yı ziyaret ettiler. Nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Genç avukat Ahmet Kanlı da ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.