YILMAZ: ANTAKYA’YA HİZMETİN MAKAMI OLMAZ

YILMAZ: ANTAKYA’YA HİZMETİN MAKAMI OLMAZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarana dek sahada kalacağı sözünü yineleyerek 31 Mart seçimlerinin ardından sahada olmaya devam edeceğini belirtti.

Depremle yıkılan kenti ayağa kaldırana dek durmaksızın çalışacağını ifade eden Başkan Yılmaz, tüm vatandaşlar kalıcı konutlarına yerleşene dek sahadan ayrılmayacağını tekrarladı.

YASIMIZI UNUTMADAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Antakya’da 5 yılda sayısız eser kazandırdıklarını, depreme rağmen hizmetlerin ayakta kalmasının belediyecilik başarısı olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Antakya’ya hizmet etmek benim için namus borcudur. Bunun için başkanlık makamında olmak gerekmez. Ben sivil vatandaş olarak da 31 Mart’ın ardından Antakya’nın kalkınması sürecine katkı sunmaya devam edeceğim. 5 yılda çok hizmet ürettik. Antakya’da başka kimseye nasip olmayacak bir desteği şahsıma takdir gören değerli Antakyalı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Antakya’mız için birlikte el ele mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.