ALTINÖZÜ’NDE PREFABRİK ÇARŞI GÜN SAYIYOR

ALTINÖZÜ’NDE PREFABRİK ÇARŞI GÜN SAYIYOR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Altınözü’nde inşa edilen prefabrik çarşı, işletmecilere teslim edilmek için gün sayıyor.

Prefabrik çarşıdaki son aşamayı Hatay Koordinatör Valisi Osman Kaymak ve beraberindeki heyet yerinde inceledi. Altınözü Belediyesi karşısında inşa edilen prefabrik çarşıyı incelemeler esnasında Koordinatör Vali Kaymak’a Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Koordinatör Kaymakam Salih Başara, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve saha amirleri eşlik etti. Çalışmalarda sona gelindiğini kaydeden Belediye Başkanı Rıfat Sarı, kısa süre içinde çarşının kullanıma sunulacağını belirtti.

“ÇARŞIMIZI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDECEĞİZ”
Başkan Sarı, çalışmalarla ilgili açıklamasında, “Hatay Koordinatör Valimiz Sayın Osman Kaymak, Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert, Koordinatör Kaymakamımız Sayın Salih Başara ve saha amirlerimiz ile birlikte ilçemizde yapımı devam eden prefabrik işyerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledik. En kısa zamanda hak sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.