ANTAKYA, YENİDEN GÜZEL GÜNLERE KAVUŞACAK

ANTAKYA, YENİDEN GÜZEL GÜNLERE KAVUŞACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, yapımı devam eden konutlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Atatürk Caddesi’ndeki şantiye alanından vatandaşlara seslenen Yeşildal: “Hükümet olarak Bilimin ışığında, ortak aklı işleterek gece gündüz demeden çalışıyoruz. 1,5 yıl içinde Antakya eskisi gibi güzel günlerine kavuşacak.”

HAZIRIZ, KARARLIYIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Bugün Atatürk Caddesi’ndeki şantiye alanında incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın kalıcı konutlarına bir an önce kavuşması için çalışmalar devam ediyor. Sadece burada değil Antakya’nın her yerinde ekipler 7 gün 24 saat gece gündüz demeden çalışıyor. Tek gündemimiz Hatay. Bilimin ışığında, ortak aklı işleterek gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizi imar ve ihya ediyoruz.

KİMSE MERAK ETMESİN!

1,5 yıl sonrasında Antakya eskisi gibi olacak. 3 yılın sonrasında da Antakya eskisinden daha modern daha güzel bir Antakya göreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.