ATSO, VATANDAŞLARI KOVİD-19’A KARŞI UYARDI

ATSO, VATANDAŞLARI KOVİD-19’A KARŞI UYARDI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), koronavirüs salgınına karşı esnafa maske dağıtımını sürdürdü. Antakya sebze halinde maske dağıtımı gerçekleştiren ATSO, vatandaşları Kovid-19’a karşı uyardı.

Vatandaşlara ve hal komisyonu sahiplerine 10 bin adet maske dağıtımı gerçekleştiren ATSO, bu konuda farkındalık oluşturmayı başardı. Maske dağıtımına, ATSO’yu temsilen Meclis Üyesi Ömer Gürbüz, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve Sebze Hali Derneği Başkanı ve ATSO Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Bal katılım gösterdi.

Maske dağıtımında konuşan Mustafa Bal, “Üyesi olduğum odamızın Covid-19 sürecinde üyelerimizin ve toplumun sağlığı için yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır. Bugün Sebze Halindeki üyelere böyle bir çalışma yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduk.”

Bal, Sebze Halinde yapılan maske dağıtımından dolayı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini sundu.

Maske dağıtımında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ise Pandemi sürecinde üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak sürecin başından beri sahada aktif olarak yer aldıklarını ve üyelerin sorunlarını tespit ederek çözüm ürettiklerini dile getirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.