BAŞKAN YALÇIN ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

BAŞKAN YALÇIN ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçedeki hizmetlerin takibini yapmak üzere bulunduğu Ankara’da temaslarda bulundu. İlçeye kısa zamanda büyük hizmetler kazandıran Başkan Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Kemal Karahan’ı ziyaret eden Başkan Yalçın, ilçeye kazandırılacak hizmetler konusunda tam destek aldı.

İLK ZİYARET BAŞDANIŞMAN MİNDER’E

Başkan Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile birlikte ilk olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder’i ziyaret etti. Başdanışman Minder’e ilçeye kazandırılan hizmetleri ve devam eden projeleri aktaran Başkan Yalçın, aynı zamanda hizmetler için de destek talebinde bulundu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder’i Yayladağı’na davet eden Başkan Yalçın, Minder’e misafirperverliğinden dolayı da teşekkürlerini sundu.

MİNDER’DEN YALÇIN’A TAM DESTEK

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder, ziyaretinden memnuniyet duyduğu Başkan Yalçın’a, ilçesine olan sevdasından dolayı tebriklerini iletti. Yayladağı’na kazandırılacak projelere destek olacağını kaydeden Minder, programının uyması halinde ilçeye de ziyaret gerçekleştireceğini dile getirdi.

HATAY MİLLETVEKİLLERİNDEN YAYLADAĞI’NA PROJE DESTEĞİ

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Kemal Karahan’ı TBMM’deki makam odalarında ziyaret eden Başkan Yalçın, milletvekillerinden ilçedeki projelere tam destek sözü aldı. Yayladağı’nı değiştirme ve dönüştürme yolunda emin adımlarla çalışmalarını sürdüren Başkan Yalçın kabullerinden ve tam desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Kemal Karahan’a teşekkürlerini sundu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.