BAŞKAN YALÇIN HİZMET ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN YALÇIN HİZMET ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, mahallelerde başlattığı hizmet atağını hızla sürdürüyor. İlçeye bağlı Dusturu, Olgunlar, Şenköy, Sürütme ve Hisarcık Mahalleleri’nde en çok istenen hizmetlerin başında gelen istinat duvarı ve yol çalışmaları alanında projelerini tamamlayan Başkan Yalçın, tüm ekipleri mahallelere seferber etti. Mahallelerin sorunlarını birer birer çözmeyi hedefleyen Başkan Yalçın, ilçe merkezi ile diğer mahallelerin birlikte kalkınmasını amaçlıyor. Vatandaşlardan gelen hiçbir isteği geri çevirmeyen Başkan Yalçın’ın çalışmalarıyla Yayladağı’nın mahalleleri birer birer kalkınıyor.

YALÇIN: MAHALLELERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Yalçın, mahallelerde gerçekleşen hizmetlerin hayırlı olması temennilerinde bulundu. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Yalçın, “Mahallelerimizde Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz.Dusturu, Olgunlar, Şenköy, Sürütme ve Hisarcık mahallelerimizde tarım alanlarına giden yollarda düzenleme, genişletme ve istinat duvarı çalışmalarımızı tamamladık. Fen İşleri ekiplerimize kolaylıklar dilerim. Mahallelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.Vatandaşlar, çalışmalarından memnun oldukları Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a teşekkürlerini sundu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.