BÜYÜK FELAKETTE CAN VERENLER “SESSİZ YÜRÜYÜŞ” İLE ANILACAK

BÜYÜK FELAKETTE CAN VERENLER “SESSİZ YÜRÜYÜŞ” İLE ANILACAK

Hatay Valiliği, Şubat depremlerinin yol açtığı büyük felakette hayatını kaybedenler için 6 Şubat’ta bir anma programı yapılacağını duyurdu. Hayatını kaybeden vatandaşlar depremin birinci yıldönümünde Hatay’da “Sessiz Yürüyüş” ile anılacak. 6 ve 20 Şubat depremlerinde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da Valilik koordinesinde 06 Şubat 2024 Salı Günü saat 03.50’de Vali Göbeği’nde başlayacak olan yürüyüş, Köprübaşı mevkiinde sona erecek.

Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Hatay Valiliğimiz koordinesinde; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının, kamu kurum ve kuruluşlarımızın mensuplarının, sivil toplum kuruluşlarımızın, dini temsilcilerimizin, sendikalarımızın ve oda başkanlıklarımızın, Hataylı Hemşerilerimizin ve yüreği Hatay ile atan tüm vatandaşlarımızın katılımlarıyla 06.02.2024 Salı günü saat 03.50’de asırların felaketinde kaybettiğimiz canlarımızın anısına saygıyla…” ifadelerine yer verildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.