DEVA PARTİSİ’NDEN KIZILAY’A KAN DESTEĞİ

DEVA PARTİSİ’NDEN KIZILAY’A KAN DESTEĞİ

Pandemi süreci nedeniyle kan stoklarının azalmasının ardından Kızılay’ın yaptığı çağrıya Deva Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ile teşkilat mensupları Kızılay’a kan bağışı yaparak katkıda bulundu. Türk Kızılayı’nın kan stoklarının azalması nedeniyle kan bağışı çağrılarına bir destekte Deva Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’ndan geldi.

“KANINDA DEVA VAR”

“Kanında deva var” sloganı ile Kan bağışı istasyonuna gelen Deva Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ile parti yönetimi kan bağışında bulundu.

Deva Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Bütün Dünya’da etkisini sürdüren Koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçildiğini belirterek, “Kızılay’ın kan stoklarının azaldığını ilan etmesiyle birlikte teşkilatlar olarak destek olmak üzere buradayız. Ülkemizde kan bağışı bilincinin gelişmesi ve düşen kan bağış stoklarının yeniden yükselmesi hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Bir hasta veya yaralıya acil durumda verilecek kan değil, daha önce verilmiş, testleri yapılmış ve kullanıma hazır hale getirilmiş kan kurtarabilecektir. Deva ailesi olarak bu zor günlerde, halkımıza kanlarımızla da Deva olmak istedik. Şehrimizin kan stoklarının azaldığını biliyoruz ve herkesi bu duyarlılığa sahip çıkmaya bir kez daha bizler de çağrıda bulunuyoruz. Bu kampanyaya destek veren bütün Deva Partisi’ne mensup arkadaşlarımıza ve bundan sonra kampanyaya destek olacak partimizin gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.