ELMASOĞLU ERZİN’İN DOĞAL ÜRÜNLERİNİ TANITTI

ELMASOĞLU ERZİN’İN DOĞAL ÜRÜNLERİNİ TANITTI

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu Erzin’in doğal ürünlerini tanıtmak için Erzin ve Dörtyol gazetecileri ile Palmiye Tesislerinde bir araya geldi.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Erzin’in doğal ürünlerini tanıtmak için Erzin ve Dörtyol gazetecileri ile Palmiye Tesislerinde bir araya geldi Erzin’in doğal ürünleri artık piyasada diyen Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu konuşmasına şöyle devam etti:“Kırma zeytin, Zeytinyağı ve aromasıyla farklı bir tat veren Erzin Mandalinası bundan böyle Online sistemiyle tüm Türkiye’de tüketicilerle buluşturmayı hedefliyoruz. Erzin çiftçisinden aldığımız ürünlerin kalite kontrolü yapıldıktan sonra şirketimiz Erzin Tarım Ürünleri Ltd. Şti aracılığıyla güvenli bir şekilde buluşturuyoruz. www.erzintarim.com.tr internet adresinden sipariş veren Erzin dışındaki vatandaşlarımıza istediği ürünleri kargo ile en kısa sürede ulaştırıyoruz. Bir gün inanıyorum ki Erzin Tarım Ürünleri Türkiye’nin her yerinde olacak” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.