İSMAİL BAYRAKDAR’IN BABA ACISI

İSMAİL BAYRAKDAR’IN BABA ACISI

Hatay’ın köklü ve saygın ailelerinden Bayrakdar ailesinin kıymetli büyüğü, Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen Hatay Temsilcisi İsmail Bayrakdar’ın Babası Hacı Zeynel Abidin Bayrakdar, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinden alınarak Oğlakören mahallesine getirilen Merhum Zeynel Abidin Bayrakdar’ın cenazesi burada sosyal mesafe kuralları uygun kılınan cenaze namazının ardından, Oğlakören Asri Mezarlığındaki aile mezarlığına dualar eşliğinde defnedildi. 

Gerçekleşen cenaze törenine Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur Sen’e bağlı sendika temsilcileri, İl Milli Eğitim Müdürü İlçe Milli Eğitim Müdürleri, STK Baskanları,Resmi Kurum Müdürleri ile Bayrakdar ailesinin yakınları ve akrabaları katıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında merhum Hacı Zeynel Abidin Bayrakdar için taziyenin sadece telefonla alınacağı bilgisi verildi. Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak merhum Hacı Zeynel Abidin Bayrakdar’a Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.