İYİ PARTİ DEFNE’DE FATMAOĞULLARI GÜVEN TAZELEDİ

İYİ PARTİ DEFNE’DE FATMAOĞULLARI GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Defne 3. İlçe olağan kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.

Tek adayla gidilen kongrede mevcut başkan Meriç Fatmaoğulları güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongreye İYİ Parti GİK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil Aydoğdu, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Timur Bozoğlan, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mansuroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Hayzaran, İYİ Parti ilçe başkanları, Defne Esnaf ve Sanatkarları Kooperatifi Başkanı Semir Öztürk, Defne Esnaf Odası Başkanı Murat Karataş, Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sabri Oduncu, Defne Muhtarlar Odası Başkanı Muhsin Demirel, Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cabbur, Samandağ Esnaf ve Sanatarlar Odası Başkanı Sait Kahil, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

AYDOĞDU: BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

Divan kurulu adına günün açılış konuşmasını yapan İyi Parti GİK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil Aydoğdu; “Hepiniz kongremize hoşgeldiniz. Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Biz 6’lı masa olarak görüyoruz ki bu seçim demokratik temayüller içinde yapabileceğimiz son seçimdir. Bizler bu seçimde elimizden geleni yapacağız. İnşallah 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı ile güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçeceğiz. Bu duygu ve düüşncelerle kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

GÜZELMANSUR: İNŞALLAH İLK SEÇİMDE 6’LI MASA İKTİDARDIR

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yaptığı selamlama konuşmasında; “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İnşallah 6’lı masa ilk seçimde iktidardır. Genel başkanımızla Kilis’teydik. Ziyaret mitinge dönüştü. Artık halk bıktı. Esnaf mutsuz, çiftçi mutsuz. En çok da Hataylılar mutsuz. Bugün Hatay vergi toplamada 7. sıradayken yatırım almada sondan 3. sırada. Gerçekler ortada. Bu kongremizin Defne’mize ve İYİ Parti’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

FATMAOĞULLARI

İYİ Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları divan kuruluna listesini teslim etmesinin ardından bir konuşma gerçekleştirdi. Fatmaoğulları konuşmasında; “Hepiniz kongremize hoşgeldiniz. Ülkemizin ve teşkilatımız açısından önemli bir güne tanıklık ediyoruz. Çünkü 4 yıl önce ilçe binalarında gerçekleşen kongreler bugün koskoca salonlarda gerçekleşmektedir. Çünkü bu kongre iktidara ilk seçimde ulaşacağımızın göstergesidir. Kardeşliğin hakim olması için gayrt gösteren, ahlaklı dürüst siyasetin öncülüğünü, Türkiye’yi karış karış gezen, ülkemize inançlı kararlı kadrolar inşa etmek için mücadele eden Genel Başkanımız Meral Akşener’e yakışır bir kadro oluşturmanın gayreti içindeyiz. Burada bizlerin uyum içinde çalışıp ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için çalışmanın sonucunu 2019 seçimlerinde gördük. Hep birlikte daha çok çalışıp bir an önce ülkemize rahat nefes aldırmak, daha yaanabilir bir ülke inşa etmek bu salondaki her bireyin borcudur. Türkiye için yeni bir başlangıcın ve aydınlık bir geleceğin başlaması için az kaldı geliyor gelmekte olan. Bunu unutmayın ki millet ittifakımızın 13. cumhurbaşkanı adayının Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin Cumhurbaşkanı olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kongremizin ilçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun” dedi. Başkan Fatmaoğulları’nın konuşmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Kullanılan oylar sonucunda seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Meriç Fatmaoğulları yeniden başkan olarak seçildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.