İYİ PARTİ’DE ÇİRKİN DÖNEMİ

İYİ PARTİ’DE ÇİRKİN DÖNEMİ

İYİ PARTİ’DE ÇİRKİN DÖNEMİ

İyi Parti’nin görevlendirmesiyle İyi Parti Hatay İl Başkanlığına getirilen Adnan Şefik Çirkin resmen görevi devraldı. Parti binası önünde İyi Partililerle buluşan Çirkin, Ali Seçer’den devraldığı görev sonrası partililere seslendi. Çirkin konuşmasında; “Bir yıl içinde seçim olursa 2 vekil kazanacağız” dedi.

Parti binası önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan devir teslim töreni daha sonra Kur-an’ı Kerim tilaveti okunmasıyla sürdürdü. Ardından kürsüye çıkan ve görevi devreden Ali Seçer konuşmasında partiyi zor günlerde kurduklarını ve herkesin canla başla parti için mücadele ettiğini söyledi. Ardından kürsüye çıkan İyi Parti İl Başkanı A. Şefik Çirkin konuşmasında, “Biz ülkücü olarak çocuk yaşta yola çıktığımız ilk günden itibaren rabbimizin nasibine talibiz. Değerli Gönüldaşlarım, bugün bir devir teslim töreni var. Biz hep yine birlikte çalışacağız. Bu partinin kurucuları, büyük emek edenleri de hiç unutmayacağız. 1 yıla yakın bir zaman içinde İyi Parti’nin tüm üyeleri birbirini tanımış ve dertleriyle dertlenmiş olacak.”

BİR YIL İÇİNDE HERKES BİRBİRİNİ TANIYACAK
 “Çok güzel bir kardeşlik duygusu ile İyi Parti’yi Hatay’da ve Türkiye’de iktidara taşıyacağız. Tabi ki bu süreçte herkes her şeyi söyleyecek. Biz göreve geldiğimizde on binleri aşan tebrik ve telefonlar aldık. Hepsine mümkün oldukça dönmeye çalıştık. Küçük bir zümre hemen ülkücülüğü tartışmaya açıp, sanki kendilerinden başka ülkücü yokmuş gibi davranıyorlar. AK Parti’de ülkücü diyene karşı susuyor, İyi Parti’deki ülkücüye kan kusuyor. Bunları dünyası Facebook. Siz işinize bakın. İyi Parti demokrasi mücadelesi veren ülkücülerin eseridir. Ülkücüler İyi Parti’yi benimserken Benim demez. İyi Parti herkesindir. Milletindir. Bütün arkadaşlarımız el birliği ile o ufak zümre ile mücadele edecek. Eğer bir yıl içinde seçim olursa 2 vekil 2 yıl içinde seçim olursa daha fazlasını çıkaracağız.” İfadelerini kullandı.
Daha sonra Parti binası önünde etli pilav ikramı yapılarak Yeni başkan ile İyi Partililer bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. HABER:CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.