KİRLİ SİYASETİNİZE HATAY’I VE HATAYLIYI ALET ETMEYİN!

KİRLİ SİYASETİNİZE HATAY’I VE HATAYLIYI ALET ETMEYİN!

ÜLKÜ OCAKLARI CHP’Lİ ÖZGÜR ÖZEL’İ PANKARTLA KARŞILADI

Ülkü Ocakları Hatay İl teşkilatı, Hatay’a ziyaret gerçekleştirmeden önce Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’a selam gönderen Özgür Özel’i pankartla karşıladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Hatay ile ilgili sözlerinin yok hükmünde olduğunu belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner de bir açıklama yaptı. Teröriste terörist demeyen Özgür Özel’i Hatay’a her gelişinde bu şekilde karşılayacaklarını belirten Döner; “CHP’nin çiçeği burnunda genel başkanı ilk ziyaretini bugün ilimiz Hatay’a gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde şu ifadeye yer vermiş: “Hatay, artık benim de şahsi meselem.” demiştir. Bu ifade, biz Hataylı Ülkücüler nazarında yok hükmündedir. Büyük bir silahlı ve diplomatik mücadeleyle ana vatana katılan; “40 Asırlık Türk Yurdu Hatay’ımız” Terörist Selahattin Demirtaş’a casus, Osman Kavala’ya selam gönderenlerin meselesi olamaz ve bu ifade hiçbir Hataylı hemşehrimiz tarafından samimi ve inandırıcı bulunmayacaktır. Sizlerin şahsi ve siyasi meselesi; Türk ve Türkiye düşmanları, terörist Selahattin Demirtaş, Sorosçu casus Osman Kavala’dır. Buradan tekrar ifade etmek isteriz ki; Selahattin Demirtaş teröristtir! Osman Kavala casustur! Hatay, bu teröristler ile yol yürüyenlerin de şahsi meselesi değildir. Hataylı sizi iyi biliyor, iyi tanıyor. Kirli siyasetinize Hatay’ı ve Hataylıyı alet etmeyiniz. Teröriste terörist diyemeyenler, Hatay’a geldiklerinde bu şekilde karşılanacaktır” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.