MEHMET YALÇIN YAYLADAĞI İÇİN ÇALIŞIYOR

MEHMET YALÇIN YAYLADAĞI İÇİN ÇALIŞIYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede sıfır sorun politikası ile çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yalçın, ilçeye bağlı Dutlubahçe, Karaköse, Şenköy, Kışlak/Kızılgöl ve Çandır mahallelerinde istinat duvarı yapım çalışmalarının sürdüğünü ve ekiplerin tüm imkanlarıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Yayladağı’nda mahallelerde kendilerine iletilen tüm sorunların en kısa sürede çözülmesi için ekipleri sahaya seferber ettiğini kaydeden Başkan Yalçın, devletimizin tüm imkanlarıyla Hatay’ın yanında olduğu bu dönemde kendilerinin de ilçedeki tüm aksaklıkları gidermek amacıyla çalıştıklarını belirtti.

AMAÇ DAHA GÜZEL BİR YAYLADAĞI

Yayladağı’nın güzelleşmesi için çalışmaları sıklaştıracaklarını kaydeden Yalçın; “Mahallelerimizde Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz. Dutlubahçe, Karaköse, Şenköy, Kışlak/Kızılgöl, Çandır mahallelerimizde tarım alanlarına giden yollarda düzenleme, genişletme, istinat duvarı ve kamusal alanların düzenlenmesi çalışmalarımızı tamamladık.Fen İşleri ekiplerimize kolaylıklar dilerim. Mahallelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.