TOKDEMİR’DEN STK’LARA ZİYARET

TOKDEMİR’DEN STK’LARA ZİYARET

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Reyhanlı’da hizmet veren STK’lar ve üyelerine ziyarette bulundu.

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerden bahseden Tokdemir bu kapsamda Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca ve Reyhanlı Ziraat Odası Başkanı Şemsettin Cüneydioğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerde STK üyeleri de hazır bulundu.

TOKDEMİR: VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Üyelerle gerçekleşen toplantılarda gündemi değerlendiren Tokdemir, “Kırsal Kalkınma projesi kapsamında çiftçilerimize sunulacak olan mısır fiyatlarını, çiftçilerimizin sulama için sabırsızlıkla beklediği Reyhanlı Barajını konuştuk. Çiftçilermizin sorunları karşısında her zaman yanlarında olduğumuzu, çiftçilerimize verilen sözlerin takipçisi olacağımızı ve haklarının parlementodaki savunucusu olduğumuzu bir kez daha belirttim. Tarımdan ticarete, lojistikten ekonomiye, çiftçinin, üreticinin maliyet ve beklentisinden esnafın durumuna ve ilçemiz adına yapılabilecekleri konuştuk. Memleketimizin iş insanları olmalarının yanı sıra aynı zamanda kanaat önderi diyebileciğimiz yatırımcılarıyla Organize sanayiden, istihdama, tarımdan, sulamaya Reyhanlımıza katabileceklerimizi konuştuk” dedi. Tokdemir, toplantıların ardından vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.