VEKİL ÇELİK’TEN ANLAMLI ZİYARET

VEKİL ÇELİK’TEN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, beraberindeki Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile birlikte Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı ziyaret etti.

Ziyarette Hatay’da devam eden ve yapımı planlanan sağlık yatırımları hakkında istişare edildi. Defne ilçesinde yapımı için yatırım programına alınan devlet hastanesi müjdesini Hambolat’tan alan Vekil Çelik, gelişmenin memnuniyet verici olduğunu kaydederek hastanenin Defnelilere hayırlı olması temennilerini iletti. Vekil Çelik gelişmeyi sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; “İl Sağlık Müdürümüz Mustafa Hambolat’ı ziyaret ederek Defne’li hemşehrilerimizin merakla beklediği ve uzun süredir takip ettiğimiz 200 Yataklı Defne Devlet Hastanesi yapımı 2022 Yılı Yatırım Programına alındığı müjdesini aldık. Defnemize Hayırlı olsun.” Ziyaret sonunda Vekil Çelik ve Başkan Yalçın Hambolat’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.