VOLKAN HOCA 2 FENERLİYİ İSTİYOR

VOLKAN HOCA 2 FENERLİYİ İSTİYOR

Hatayspor’un yaşadığı kötü gidişat sonrasında Volkan Demirel’le yolların ayrılacağı iddia ediliyordu. Yönetim bu iddiayı yalanladı. Demirel de ikinci yarı için transfer çalışmalarına başladı. Demirel’in transfer çalışmalarında zirveyi Fenerbahçe’de son dönemde geri planda kalan 2 isim oluşturuyor. Demirel’in ilk hedefi Karagümrük’te hayata geri döndürdüğü ve Fenerbahçe’ye gönderdiği Emre Mor oldu. Ardından ise Fenerbahçe’nin deneyimli orta saha oyuncusu Mert Hakan’ın adı Fenerbahçe ile anıldı.

YÖNETİMDEN RİCACI OLACAK

Bu sezon sarı-lacivertli formayı 2 maçta sadece 7 dakika giyen Emre Mor’la görüşen Demirel kendisini istediğini söyledi. Kabul etmesi durumunda Fenerbahçe ile görüşmeler yapmaları için yönetime ricacı olacağını iletti. Emre Mor’un Süper Kupa maçından sonra İsmail Kartal’la görüşeceği ve alacağı cevaba göre karar vereceğini Demirel’e söylediği öğrenildi.

FENER’İN KOMUTANI HATAY YOLUNDA

Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen Atakaş Hatayspor’un Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan komutan lakaplı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş için nabız yokladığı ileri sürüldü.

Hatayspor, Fenerbahçe’den ayrılması halinde Mert Hakan Yandaş’ı devre arasında takıma katmak istiyor. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’ın vereceği kararı bekleyen Bordo-Beyazlılar, serbest kalması halinde tecrübeli oyuncuya transfer teklifinde bulunacak. Hatırlanacağı üzere Kayserispor karşılaşmasında Fred’den bağımsız olarak aşırı itirazlar sonucunda kırmızı kartla oyun dışı kalan Mert Hakan Yandaş, teknik direktör İsmail Kartal’ı bir hayli sinirlendirmişti. Tecrübeli futbolcunun takımdaki geleceği hakkında bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla beklentilerin altında kalan kalan ve son olarak Kayserispor maçında itirazları nedeniyle kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş, Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Atakaş Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’in Fenerbahçe’nin vereceği kararı beklediği öğrenildi. Gözden çıkarılması halinde Volkan Demirel’in Fenerbahçe’den Mert Hakan’ı Yandaş’ı isteyeceği ileri sürüldü.

SEZON KARNESİ

Mert Hakan Yandaş, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 13 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 3 asitlik performans sergiledi.

DEVRE ARASINDA YOLCU

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın, Mert Hakan’la bir durum değerlendirmesi yapması beklenirken, yönetimin de tecrübeli oyuncuya yaptırım uygulayacağı konuşuluyor. Yaptırım uygulanması halinde Hatayspor Kulübü, Mert Hakan’ın transferi için Fenerbahçe Kulübünün kapısını çalması bekleniyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.