YAYLADAĞISPOR 3 PUANLA BAŞLADI

YAYLADAĞISPOR 3 PUANLA BAŞLADI

Hatay’ı bölgesel amatör liginde temsil eden Yayladağıspor, ligin ilk maçında ağırladığı Kilis Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

Yeni stadyumunda ligin ilk maçına çıkan Yayladağıspor’a galibiyeti getiren golü Cem Ali kaydetti. Ligin ilk maçında Yayladağı temsilcisini Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve çok sayıda taraftar da tribünde yalnız bırakmadı. Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlar galibiyetin mimarı olurken, alına galibiyet moral kaynağı oldu. Depremzede iki kentin takımlarının karşılaşmasında gülen taraf yeşil-beyazlı renkleriyle Yayladağıspor olurken, maç sonunda futbolcular taraftarlarla adeta bütünleşti.

BAŞKAN YALÇIN TAKIMI KUTLADI

Takımı ilk maçında yalnız bırakmayan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, maçın ardından da alınan galibiyet dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yalçın yayınladığı mesajda; “Yayladağı Spor Bal Ligi’nde İlk Maçına Çıktı. Süper Amatör ligini namağlup tamamlayan Yayladağı Sporumuz 2023/2024 sezonunda Bal Ligi’nde ilk maçında galibiyetini aldı. Kilis Belediye Spor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek ilçemizi gururlandıran Yayladağı Spor futbolcuları ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.