AKADEMİ HASTANESİ GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Antakya’nın başarılı ve önde gelen hastanelerinden Akademi Hastanesi kendi alanında uzman 3 doktoru daha kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

AKADEMİ HASTANESİ GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Antakya’nın başarılı ve önde gelen hastanelerinden Akademi Hastanesi kendi alanında uzman 3 doktoru daha kadrosuna katarak gücüne güç kattı. Bugüne kadar başarılı birçok operasyonlarla Antakya’nın yükselen yıldızı haline Akademi Hastanesi Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi ve Radyoloji bölümüne transfer yaptı. Kardiyoloji uzmanı Dr. Vedat Aslan, kalp damar cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Celalettin Karatepe, Radyoloji uzmanı Doç. Dr. İsmail Güzelmansur Akademi Hastanesi’nde hasta kabule başlarken, uzman doktorların Akademi Hastanesi’nde bir araya gelmesi saygınlık kazandırdı.

GÜÇLÜ MİSYON VE VİZYON ‘’KALİTEMİZİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Hastane başhekimi Uzm. Dr. İbrahim Yaman kadrolarına dâhil ettikleri uzman doktorlardan dolayı gurur duyduklarını ifade ederken; ‘’Akademi Hastanesi olarak her zaman olduğu gibi kadromuzu  seçkin ve uzman doktorlarla doldurmaya çalışıyoruz. Akademi Hastanesi, Sağlık alanında Dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, konularında uzman, güvenilir çalışanlarla, doğru tanı doğru tedavi ilkesi ile etik değerlere bağlı kolay ulaşılabilir, Uluslararası standartlarda kaliteli sağlık hizmeti vererek hasta memnuniyeti sağlamak misyonuyla sürdürdüğü çalışmalarına güç katarak Sağlık sektöründe bölgenin lideri olmak için birçok yeni atılımlar daha atmaya devam ediyor. Hastanenin Başhekimi olarak yeni ekip arkadaşlarımıza görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.