SİYASETİ TİCARET İÇİN Mİ YAPIYORSUN?

SİYASETİ TİCARET İÇİN Mİ YAPIYORSUN?

Hatay’ın tanınmış iş insanlarından olan Ak Parti il yönetim kurulu üyeliği ve Yeşilay Hatay Şube Başkanlığı da yapan Yüksel Aydın’ın değişken bir siyaset izlediği gözlemlenmektedir. Her siyasi oluşuma göz kırptığı bilinirken, gizli görüşmeler içerisinde olduğu da kamuoyunda çokça konuşulmaya başlandı.Siyasi kariyerinin yanı sıra ticari girişimleriyle ve ürün yelpazesi geniş olan bir kişidir. Hatay’da her siyasi oluşuma göz kırpan ve Yeşilay gibi bir STK’nın Hatay Şube Başkanlığı’nı da yapan Yüksel Aydın’ın adı DEVA Partisi’nde ilçe başkanlığı için de geçmişti, ardından da Ak Parti teşkilatlarında boy göstermişti. Ülkemizin yükselişinde önemli rol oynayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hak yolunu tutanların partisi olan AK Parti’de yer alan, ancak HBB’ye de yakın olduğu iddia edilen bu şahıs hakkında kulaktan kulağa yayılan söylentiler ise hayret uyandırdı. Ne diyelim Ak Parti Hatay İl teşkilatı maalesef bu tür insanlarla da çalışma ortamını bulmuş. Oysa ki Ak davaya gönül vermiş hatta yönetiminde olmuş bir insan bazı hassasiyetleri görmeli, her ticaretin yapılmaması gerektiğini bilmeli hatta günlük yaşantısına ve ticaretine enine boyuna dikkat etmelidir. Ancak bu zat hassasiyetleri görmezden gelerek Cumhuriyet Halk Partisinin kazanmış olduğu Büyükşehir Belediyesine bağlı HATSU ile temasta olup su sayaçlarının takma işini aldığı söylenmektedir. İşte Büyükşehir’i Ak Parti nasıl kaybettiğinin bir örneği de bu, bizden görünüp ama karşıyla iş tutma gibi bir durum ortaya çıkıyor. Hatta bir diğer üzücü tarafı da Ak Parti İl Başkan yardımcısı olan yine bir zat Abdullah Diril. Onun da kardeşi Nadir’de bu ticaretin içerisinde olup birlikte hareket etmeleri dava adamlığına ne kadar yakışır oda tartışılır. “Bizden söylemesi İl Başkanının takdiri”

HANGİ PARTİ’DEN ADAY OLACAĞI SON ANA KADAR BELLİ DEĞİL

Daha önce Deva Partisi İlçe Başkanlığı için adı geçen, ama şu anda Ak Parti İl yönetiminde bulunan, İyi Parti ile de birçok dostluğu bulunan ve HBB ile de yakın ilişki içinde olduğu söylenen iş insanı Yüksel Aydın’ın hangi partiden aday olabileceğini biz de kestiremedik. O yüzden hangi partiden aday olabileceğini belirtmedik. Seçimlere yakın bekleyip göreceğiz.

SİYASETİ TİCARET İÇİN Mİ YAPIYORSUN?

Ak Parti’de aktif siyaset halinde iken HATSU’dan su sayaçlarının değişim işini yaptığı da bize gelen bilgiler arasında. Böylece yaptığı iş kollarına bir yenisini de eklemiş oldu. Zaten haberimize ilişkin banka dekontları da ticari yelpazesinin ne kadar geniş olduğunu gösteriyor.Şimdi kamuoyunun salahiyeti için sayın Yüksel Aydın’a soruyor ve sorularımızın cevabını bekliyoruz;

1-HBB ile olan ilişkilerini kullanarak birinci derece bir yakınını işi aldırdığı da kamuoyu arasındaki söylenti doğru mudur?

2-Ak Partili olmana rağmen DEVA Partisi ve diğer partilere olan yakınlığın adaylığın nerede tutarsa söz konuşumu?

3-Ak Parti toplantılarında konuşulan gizli kararları HBB ile olan ilişkilerin neticesinde HBB yetkililerine anlatıyor musun?

4-Ak Parti’nin Antakya’dan çıkartmayı planladığı Antakya Milletvekilliği kadrosuna aday olacağın söylentisi doğru mudur? Yada hangi partiden düşünüyorsun?

5-Siyasi görevini kişisel menfaatlerin için mi kullanıyorsun?

6-Ak Parti’deki görevinden istifa etmeyi düşünüyor musun?

7-Hakkında ortaya atılan iddialara cevap vermeyi düşünüyormusun?

Biz bu yazımızda aslında Ak Parti Hatay İl Başkanı Sayın Adem Yeşildal’a bir nevi bilgilendirme, hatırlatma da ve birlikte çalıştığı yol arkadaşları olarak seçtiği yönetim kurulu üyelerini kendisine tanıtmakta ve ne yaptıklarını bilgilendirme de yardımcı olduğumuzu hatırlatır İl Başkanımıza en güzel duamız da Allah yardımcısı olsun diyoruz. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.