BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KUCAKLIYOR

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KUCAKLIYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentteki 95 mahallenin yanı sıra 40’ı aşkın çadırkent ve konteyner kent bölgelerine kucaklayıcı belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyor.

6 Şubat deprem felaketinin ardından ilçeden bir an olsun ayrılmayan Başkan Yılmaz, tüm vatandaşlara beslenme, barınma ve arama kurtarma faaliyetleri konusunda tüm imkanları seferber etti. Vatandaşlardan gelen her talebi başüstü eden Başkan Yılmaz, depremle yıkılan kent Antakya’da değişim ve dönüşüm hamlesi başlatarak mahallelerde depremin izlerinin silinmesine çabalıyor. Tüm mahallelerde enkaz artığı ve çöp temizleme çalışmaları gerçekleştiren Antakya Belediyesi ekipleri, evleri sağlam olan vatandaşların geri dönüşlerinin hızlanmasını da sağlayarak daha temiz ortamlar yarattı.

“VATANDAŞIN DERDİ BENİM DERDİMDİR”

6 Şubat deprem felaketinin ilk gününden bu yana vatandaşların her zaman yanında olan ve her ihtiyaçlarına koşan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı konuşmada; “Antakya Belediyesi olarak 95 mahallemizdeki çalışmalarımızın yanı sıra 40’tan fazla çadır ve konteyner kent çevresinde de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşımızın her ihtiyacında yanında olmayı kendimize görev biliyoruz. Hepimiz çok acılı zorlu bir süreçten geçtik, geçiyoruz. İnşallah bu zor günleri de birlik beraberlik içinde atlatarak Antakya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Biz vatandaşımız neredeyse orada olmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, kent genelinde devam eden çalışmalarla birlikte kentin daha güzel bir hal alacağını belirttiler. Çok fazla eksik olmasına rağmen Antakya Belediyesi’nin çalışmalarıyla eksiklerin kapanmasını sağlayan tek kurum olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Yılmaz’a ve tüm personellere çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundular. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.