BAŞKAN YILMAZ, İZMİR CADDESİ’Nİ ASFALTLATTI

BAŞKAN YILMAZ, İZMİR CADDESİ’Nİ ASFALTLATTI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, vatandaşların mağduriyetine son vermek amacıyla deprem felaketinde ağır hasar alan İzmir Caddesi’nin asfalt çalışmalarını tamamladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen aylardır hiç kimsenin uğramadığı bölgedeki vatandaşların sorunlu yoldan dolayı kendisine yönelik isteklerini AFAD ve TPAO Genel Müdürlüğü katkılarıyla yerine getirdiklerini belirten Başkan Yılmaz, Antakyalı vatandaşların mağdur olmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Deprem felaketi sürecine kadar başlanan 42 kilometrelik asfalt seferberliğini tamamlayarak kentte asfalt girmeyen mahalle bırakmayan Başkan Yılmaz, HBB’nin sorumluluğundaki bu bölgede de çalışma yaptıklarını belirterek, amaçlarının vatandaş memnuniyeti olduğunu kaydetti.

YILMAZ: VATANDAŞIMIZ İSTEDİ, BİZ YAPTIK

Başkan Yılmaz, çalışmaların sürdüğü bölgeyi ziyaret etti. Bölge halkı ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Yılmaz, her daim halkın yanında yer almaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede;

“Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan caddemizi hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamamaları amacıyla, AFAD ve TPAO Genel Müdürlüğümüzün de katkıları ile asfaltladık. Antakya’mızı hep birlikte yeniden inşa etmek için Antakya Belediyesi olarak gayretle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.