ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI GÜRGEN İLE BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’NIN İLK TEMELLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI GÜRGEN İLE BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’NIN İLK TEMELLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve belediye meclis üyeleri yeni Antakya’nın rezerv alanı içerisinde bulunan kalıcı konut ve iş yerlerinin inşa alanlarında incelemelerde bulundular.

Tarihi Uzun Çarşı, Cumhuriyet Caddesi ve yıkılan Atatürk Lisesi alanlarında incelemeler gerçekleştiren heyet yürütülen çalışmalar ile ilgili Çevre Şehircilik Hatay İl Müdürü İsmail Ceylan ve teknik ekibinden detaylı bilgi aldılar.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz incelemeler esnasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Hemşehrilerimizin kalıcı konut ve işyerlerini bir an evvel teslim etmek için çalışmalarımız hızla sürüyor. Tarihi Uzun Çarşımızı da içerisine alan rezerv alanda inşa süreci başlayan kalıcı konutlar ve iş yerlerimizin temel alanlarında incelemelerde bulunduk. Devletimizin tüm birimleri Antakya’mız için seferberliğini sürdürüyor. Biz de Antakya Belediyesi olarak süreç boyunca üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Amacımız hemşehrilerimizin en kısa sürede kalıcı konutlarına ve iş yerlerine kavuşmaları. Yeni Antakya’mızı hep birlikte inşa edecek, eskisinden çok daha güzel bir şehir olarak hayata döndüreceğiz.”

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen ise Antakya’da her bir vatandaş evlerine ve işyerlerine kavuşana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini, şehri tarihi dokusuna uygun eskisinden daha güzel bir kent olarak inşa edeceklerini vurguladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.