DÜNYA’NIN İLK IŞIKLANDIRILAN CADDESİ DEPREMDEN 7 AY SONRA IŞIĞINA KAVUŞTU

DÜNYA’NIN İLK IŞIKLANDIRILAN CADDESİ DEPREMDEN 7 AY SONRA IŞIĞINA KAVUŞTU

Hatay Antakya’da bulunan ve Dünya’nın ışıklandırılan ilk caddesi olarak bilinen Kurtuluş Caddesi 6 Şubat deprem felaketinin 7. Ayında ışıklarına yeniden kavuştu.

Geçen sezon masterchef yarışmasında ilimizi temsil etmiş Şef Murat Cüzdanoğlu bu gelişmeyi “Depremin 7. Ayında umut vaadeden tek görüntü bu” diyerek sosyal medya hesabından bir video ile paylaştı.

Cüzdanoğlu mutlu olduğu bu gelişmeyi aktarırken şöyle dedi: “Felaketin 7. Atında umut vaadeden tek görüntü bu! “Dünyanın ilk ışıklandırılan caddesi ” ünvanına sahip Kurtuluş Caddesi’nde depremden sonra ilk defa bu hafta yeniden ışıklar yükseldi. Günde binlerce kişiye ev sahipliği yapan bu kültür mirası şimdilerde bomboş. Ancak ışıklar umudun ilk adımı oldu..Yavaş yavaş eski günlerine dönüp o kalabalık günleri yaşayacağımızdan hiç şüphem yok.Hatay’ı boş bırakmak olmaz, gelin hep beraber toparlayalım.Esnafımız, vatandaşımız hep beraber omuz omuza yeniden o güzel günleri yaşamak için çabalayalım Işıkların yeniden yanması için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz ”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.