İSKENDERUN ENGELLİLER SÜPER LİGE HEYECAN KATACAK

İSKENDERUN ENGELLİLER SÜPER LİGE HEYECAN KATACAK

Geçen sezon elde ettiği şampiyonlukla Türkiye Engelsiz Basketbol Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren İskenderun Engelliler Basketbol takımı, yeni sezona düzenlenen kokteylle ‘Merhaba’ dedi.

Kulüp lokalinde gerçekleşen tanıtım etkinliğine, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı H. Levent Yılmaz, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, İTSO Başkan adayı Atıf Ceritbinmez, işadamları, sporcular ve teknik heyet katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Suat Atasever, süper lige heyecan ve renk katmanın yanında rakiplerin korkulu rüyası haline geleceklerini savundu. Başkan Suat Atasever, güçlü bir kadroya sahip olduklarının altını çizdiği konuşmasında “Süper ligde İskenderun’u temsil etme gururunu yaşarken, yeni sezonda maçlara Tosyalı Holding İskenderun Engelliler adı altında çıkacağız. Bu sezon, F. Bahçe’yi de, G. Saray’ı da yeneceğiz. Ben teknik heyet ve sporcularıma güveniyorum” dedi.

Başkan Atasever’in konuşmasının ardından takımda yer alan sporcular kendilerini tanıtırken, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söylerken davetlilerden büyük alkış aldı. Ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tosyalı, İskenderun’u süper ligde temsil edecek takıma başarılar dilerken, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da desteklerini esirgemeyecekleri sözünü verdi. Milletvekili Özel ise, engelliler basketbol takımından yeni sezonda da aynı performans ve başarıyı beklediklerini ifade ederek, kente geniş kapsamlı bir tenis kordu projesi için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Konuşmaların ardından Başkan Atasever, Belediye Başkanı Tosyalı ve Milletvekili Özel’e adlarının yazıldığı forma hediye etti.

ATAMER YILLAR SONRA TAKIMIN BAŞINDA

Türkiye’nin ilk bedensel engelliler takımını İskenderun’da kurarak ülke geneline yayılmasına ön ayak olan Antrenör Rıfat Atamer, yıllar sonra kendi takımının başına Teknik adam olarak yeniden geçti. Programın sonunda Başkan Suat Atasever, bu takımın kurulmasında ve liglerde elde ettiği başarılarda büyük katkısı olan Antrenör Rıfat Atamer’i tekrar takımın başına getirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek katılımcılara tanıttı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.