İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE YANINIZDAYIZ

İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE YANINIZDAYIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yoğun gündeminin yanında vatandaşların kötü günlerinde yalnız bırakmayarak acılarına ortak oluyor. Yayman: “İyi günde kötü günde onların yanında olduğumuzu söyleyip, samimiyetle dertlerine ortak olduk.” dedi.

İHMAL ETMİYOR

Hatay kalkınması ve gelişmesi için sürekli çalışan, sorunları dinleyip çözüme ulaştırmaya çalışan, gerektiğinde çözüm için konunun muhatapları ile bizzat görüşen TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, vatandaşların acısını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Antakya ve Kırıkhan’da taziye ziyaretlerinden bulunan TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: “AK Parti Hatay İl Teşkilatımızın Emektarı merhum Duran Dirlik amcamızın Ailesini ziyaret edip, taziyelerimizi bildirerek, acılarına ortak Olduk. Merhum Duran amcamıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve vefakar teşkilatımıza Sabır ve Başsağlığı Diliyorum.

TAZİYE DİLEKLERİMİZİ İLETTİK

Antakya’mızın değerlerinden  Prof Dr. Emre Huri ve Doç. Dr. Gazi Huri Hocalarımızın babası Antakya Ortodoks Kilisesi Cemaati Üyesi ve AK Parti Önceki Dönem Hatay İl Yönetim kurulu üyemiz merhum Mişel Huri beyefendinin değerli Ailesine Taziye dileklerimizi İlettik, acılarına ortak olduk.

ACISINA ORTAK OLDUK

AK Parti ailemizin Değerli mensubu Ahmet Arslanoğlu beyfendinin kıymetli akrabası Turgut Saraç beyin ailesinin acısına Ortak Olduk. Turgut abinin Mekanı cennet olsun. Merhuma Cenab-ı Mevla’dan Rahmet ve Mağfiret, Kederli Ailesine ve Yakınlarına Sabır ve Başsağlığı Diliyorum.

KIRIKHAN’DA TAZİYELERİNE KATILDI

Kırıkhan İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik ve teşkilatımızla vefat eden; Safiye Konuklar, Meryem Karahan, Ersin Balcıoğlu, Hilmi Benden, Abdurrahman Sırma Kardeşlerimizin taziyelerine katılarak acılarına ortak olduk. Kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.”dedi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.